English / Persian
امروز یک شنبه 2 اردیبهشت 1397
باسلام راجع به بسته بندی کاغذی(ضد آب)برای بسته بندی بذور اطلاعاتی می خواستم . و اینکه از کجا میشه تهیه کرد؟
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

سه شنبه 28 آبان 1392
 مریم محمدخانی

انواع کاغذ در صنعت مورد استفاده است و این کاغذها بر حسب نوع فیبر انتخاب شده برای ساخت آن، رنگ بری شدن و یا رنگبری نشدن، اولیه و اصل بودن مواد یا بازیافت شده بودن و همچنین انجام اصلاحات در زمان تولید خمیر کاغذ با هم متفاوتند. کاغذها می توانند با ضخامت ها و اوزان متفاوتی تولید شوند. استفاده از افزودنی ها و یا پوشش ها در حین تولید کاغذ می تواند باعث ایجاد کاغذهایی با ظاهر و کاربردهای متفاوت شود.

کاغذی که بعد از اشباع شدن توسط اب بتواند استحکام خود را حفظ کند کاغذ معاوم به رطوبت گویند .ان کاغذ ها در مواقعی که مزطوب میشوند باید حداقل در مقابل 30% رطوبت مقاوم ومستحکم باشد تا حالت خشک خود را حفظ کند .

در تولید این کاغذ به کاغذ کرافت ،فرم الدئید اوره محلول در اب یا رزین فرم الدئید ملامین محلول در اب اضافه میکنند . با تغلیظ نمودن این ماده شیمیایی و خشک کردن ان در مراحل ساخت کاغذ ماده ای تولید میشود که غیر محلول در اب است و باعث ازدیاد مقاومت کاغذ در مقابل رطوبت میشود .مقاومت این کاغذ حدود 35% بیشتر از کاغذ خشک میباشد .زیرا این کاغذ در مقابل شرایط جوی از مقاومت خوبی برخوردار است اغلب از ان برای بسته بندی نمودن نوع سوم استفاده میکنند .این کاغذ در بدترین شرایط انبارداری مقاومت خود را در مقابل رطوبت حفظ میکند و برای ساخت ساکهای کاغذی و در بسته بندی نمودن مواد غذایی مرطوب نیز مورد استفاده قرار میگیرد.  

  کاغذ ضد آب که برای تولید بسته بندی های مقاوم به رطوبت استفاده می شود. این نوع از کاغذها دارای مقاومت متفاوت به رطوبت هستند بر حسب اینکه زمانی کم در معرض رطوبت باشند تا انواعی که در معرض آب با فشار قرار می گیرند.  این کاغذها با لمینه کردن و پوشش دادن به دست می آیند. ضخامت پوشش، نوع ماده لمینه شده و آب دوستی و انعطاف پذیری آن موارد مهم و قابل توجه هستند. غلات خشک به بسته بندی مقاوم به رطوبت احتیاج دارند. نمک های جاذب رطوبت نیز در صورت جذب آب کلوخه ای می شوند. ادویه ها باید آرومای خود را حفظ کنند. بعضی از مواد غذایی مثل گوشت هم باید جذب اکسیژن داشته باشند تا بتوانند رنگ قرمز و تازگی خود را بعد از بسته بندی حفظ کنند. دکسترین ها و نشاسته ها می توانند به عنوان چسب در این نوع از بسته بندی مورد استفاده قرار بگیرند.

 موارد استفاده از این نوع از کاغذ می تواند شامل غذاهای منجمد، سبزی های بسته بندی شده و یا چای های کیسه ای باشد.

رفرنس:

میرنظامی ضیابری ،سید حسین، اصول بسته بندی مواد غذایی، دانشگاه تهران

سایت کلینیک بسته بندی مواد غذایی

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)